© Powered by SiteSpirit

 
logo.jpg

header.jpg

Waar staat Het Vechtse Verbond voor!!

salonboottochtje 23 mei 2010 087.jpg

Hoe en waarin onderscheidt Het Vechtse Verbond zich van de andere partijen?

Het Vechtse Verbond wil niet zomaar een politieke partij zijn zoals de andere, al bestaande partijen, maar een partij waarbij de afstand tussen de burger en de partij/politiek voorgoed wordt overbrugd.

De menselijke benadering van de inwoners staat daarbij voorop met de nadruk op het inventariseren van de persoonlijke problemen en eigen ideen van de burger.

Het Vechtse Verbond wil niet alleen een luisterend oor zijn maar ook daadkracht tonen bij het oplossen van die problemen. Het Vechtse Verbond streeft naar een heldere besluitvorming over belangrijke gemeentelijke zaken.


002.jpg

Het Vechtse Verbond zit als volksvertegenwoordiger in de Gemeenteraad, niet voor eigen eer en zaligheid, maar om het hoogste rendement te halen voor de inwoners.

Het Vechtse Verbond doet geen loze beloftes aan de burger maar zoekt naar realistische oplossingen van bestaande problemen of wensen die onder de mensen leven. het Vechtse Verbond zal altijd oplossingsgericht proberen te handelen en besluiten.
 


Garsten Noord 039.jpg

De fractie van Het Vechtse Verbond is n met de regio en kent de lokale problematiek als bewoners binnen het gebied waar Het Vechtse Verbond zich hard voor maakt.

Uitgangspunt is een gelijke behandeling voor iedereen en een directe dialoog met de inwoners. Op deze manier wil "Het Vechtse Verbond" de bijzondere leef- en wooncultuur niet alleen behouden maar ook verder ontwikkelen.


De politiek is er voor de inwoners en niet andersom.

Stem op ons 19 maart. Wij zijn er voor u. Altijd.

Winkelcentrum, centrum Loenen 034.jpg

Uw mening telt!

Vindt u dat de buurt waarin u woont in de afgelopen 12 maanden vooruit is gegaan, achteruit is gegaan of gelijk is gebleven?

Foto brug Loenen 1.jpg
Foto Kerktoeren Vreeland Website.jpg
Kasteel Loenersloot 10.jpg