© Powered by SiteSpirit

 
logo.jpg

header.jpg

Lijn 122 van Vreeland nu ook naar Loenen-Dorp

connexxionrolstoelbus-480x321.jpg


De, door Mieke Hoek namens 50PLUS, ingediende motie tijdens de Statenvergadering werd niet direct aangenomen maar Gedeputeerde Remco van Lunteren (VVD) noemde de motie sympathiek en deed de belofte dat hij de mogelijkheden zou laten onderzoeken.

Uiteindelijk kwam het positieve bericht dat het mogelijk is en vanaf 6 januari kunnen de inwoners van Vreeland maar ook de Nigtevechtenaren eenvoudiger in Loenen-Dorp komen met openbaar vervoer om naar de apotheek, bibliotheek, drogist, bloemenwinkel, kantoorboekhandel, consultatiebureau, tandarts etc. te gaan.


De provincie gaat over het openbaar vervoer voor een gedeelte in de gemeente Stichtse Vecht te weten: Loenen, Breukelen.  Maarssen wordt bediend door de BRU (Bestuurlijk Regio Utrecht). Hierdoor wil het nog wel eens mis gaan met de aansluitingen. De ontsluiting middels openbaar vervoer van Vreeland maar ook Nigtevecht was daar oa. de dupe van. Nu met deze verbetering is het een stuk beter geworden.

Nu allemaal de bus nemen natuurlijk.

Voor de dienstregeling www.connexxion.nl


Uw mening telt!

Vindt u dat de buurt waarin u woont in de afgelopen 12 maanden vooruit is gegaan, achteruit is gegaan of gelijk is gebleven?

Foto brug Loenen 1.jpg
Foto Kerktoeren Vreeland Website.jpg
Kasteel Loenersloot 10.jpg