© Powered by SiteSpirit

 
logo.jpg

header.jpg

We hebben 2 zetels gehaald en zijn heel blij

Mieke Hoek.jpg

Mieke Hoek zit reeds negen jaren in de Loenense gemeenteraad. Vanaf 2002 voor de VVD en vanaf 2005 met haar eigen partij Het Vechtse Verbond en woont in Vreeland.
Het raadslid zijn is haar hartstocht. Als bestuurder is het belangrijk dat je in de besluitvorming een zorgvuldige afweging maakt. Je voor de maatschappelijke belangen en het welzijn van de inwoners volledig inzet met zichtbaar resultaat. Persoonlijk contact met de inwoners en je verdiepen in de problemen of wensen.
Na 9 jaren raadswerk heeft zij veel ervaring opgedaan en een grote dossierkennis over de gemeente Loenen. Het is heel belangrijk dat deze kennis meegaat naar de gemeente Stichtse Vecht en is blij dat ze zich samen met Chris Portengen kan inzetten voor alle inwoners van Stichtse Vecht.


Chris Portengen Loenen aan de Vecht 2.jpg

Chris is voorzitter van het prachtige openlucht zwembad 'Zwemlust' in Nieuwersluis en woont in Loenen aan de Vecht.
Heel belangrijk vind Chris dat men in de nieuwe gemeente niet verder gaat bezuinigen op subsidies voor verenigingen en sportclubs. Zij moeten naar behoefte aanspraak kunnen maken op de garantie- subsidies daar veel buiten- sporten afhankelijk zijn van de weergoden en weer is onvoorspelbaar. We moeten er toch niet aan denken dat  bv. (buiten)zwembaden of sportaccommodaties moeten worden gesloten door verdere kortingen op de subsidies. Dit is een van de speerpunten van Het Vechtse Verbond daarom ondersteun ik Het Vechtse Verbond en ben blij dat wij 2 raadszetels hebben behaald en nu voor de gemeenschap aan de slag kunnen gaan.


Uw mening telt!

Vindt u dat de buurt waarin u woont in de afgelopen 12 maanden vooruit is gegaan, achteruit is gegaan of gelijk is gebleven?

Foto brug Loenen 1.jpg
Foto Kerktoeren Vreeland Website.jpg
Kasteel Loenersloot 10.jpg