© Powered by SiteSpirit

 
logo.jpg

header.jpg

1 September a.s. bijeenkomst Centrumplan Loenen a/d Vecht

Winkelcentrum, centrum Loenen 060.jpg

Tijdens de bijeenkomst op 1 september wordt gepresenteerd hoe de plannenmakers de inpunt hebben verwerkt. Zij zullen toelichten welke ideeŽn en wensen zijn overgenomen en op welke wijze die zijn verwerkt. Ook wordt toegelicht welke ideeŽn of wensen niet overgenomen kunnen worden en waarom niet. Het gaat nog niet om de definitieve plannen, maar ontwikkelingsrichtingen.

De bijeenkomst staat naast de gesprekken die de plannenmakers hebben met de direct betrokkenen uit het plangebied zelf, zoals de bewoners van de woningen van Vecht & Omstreken, winkeliers, garageboxhouders en ondernemers/instellingen uit het plangebied.
Het is de bedoeling dat de initiatiefnemers in oktober een plan laten vaststellen door de verschillende besturen en door de gemeenteraad. Zoals nu voorzien zullen de plannen in 2011 verder worden uitgewerkt en daar worden de Loenenaren uiteraard verder bij betrokken.


Winkelcentrum, centrum Loenen 062.jpg

Een uitgebreid verslag van de uitkomsten van de eerder gehouden bijeenkomsten vindt u door op onderstaande link te klikken:
www.loenen.nl/index.php?mediumid=1&pagid=60&stukid=4295&simaction=
content&fontsize=12#titel4295


De bijeenkomst vindt plaats in het Dorpshuis 't Web en start om 20.00 uur. Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met de gespreksleider, mevrouw Oda de Wit, Bureau De Wit Communicatie, info@dewitcom.nl 020 - 6427124

De initiatiefnemers zien uw komst op 1 september a.s. graag tegemoet.


Uw mening telt!

Vindt u dat de buurt waarin u woont in de afgelopen 12 maanden vooruit is gegaan, achteruit is gegaan of gelijk is gebleven?

Foto brug Loenen 1.jpg
Foto Kerktoeren Vreeland Website.jpg
Kasteel Loenersloot 10.jpg