© Powered by SiteSpirit

 
logo.jpg


Welkom op de Fractiepagina

Mieke Hoek

1 Mieke Hoek Loenen aan de vecht.jpg

De Vreelandse Mieke, reeds 16 jaar gemeenteraadslid, is de lijsttrekker van Het Vechtse Verbond. Het raadslidmaatschap is haar passie. 'Als bestuurder is het belangrijk dat je bij iedere besluitvorming een zorgvuldige afweging maakt. Voor maatschappelijke belangen en het welzijn van alle inwoners van Stichtse Vecht, zet ik mij graag volledig in. Daardoor heeft het Vechtse Verbond al menig zichtbaar resultaat behaald.

Ik ga voor persoonlijk contact en verdiep mij in de problemen of wensen van inwoners. In combinatie met mijn lidmaatschap van 50PLUS in de Provinciale Staten, heb ik veel dossierkennis opgebouwd. Dat komt mij ook voor Het Vechtse Verbond goed van pas. Ik vind het belangrijk dat aan alle inwoners ruimte wordt geboden om mee te denken bij ontwikkelingen, die de inwoners direct en/of indirect aangaan.Uw mening telt!

Op welke plaats moet het nieuwe gemeentehuis komen zodat het voor iedereen ongeveer een gelijke afstand is? Het is bewezen dat de plaats bepalend is voor het ontwikkelen van het gebied.
Tommy kartonnen doos.jpg
Breukelen Dannegracht 1.jpg
uil.jpg
hortensia met rijp.jpg