© Powered by SiteSpirit

 
logo.jpg


Welkom op de Fractiepagina

Raymond Fiscalini

Foto Raymond Fisscalini.jpg

Dinsdag 08 juni 2021 is voor Het Vechtse Verbond, Raymond Fiscalini uit Maarssenbroek, ge´nstalleerd als Commissielid.

Ik ben gehuwd, heb drie kinderen en vijf kleinkinderen. Geboren in Utrecht en sinds 1985 woonachtig in Maarssenbroek. Sinds 2019 ben ik met pensioen, na ruim 34 jaar gewerkt te hebben bij de gemeentepolitie Amsterdam. Daar veel ervaring opgedaan op management niveau en als bestuurder.

Ik heb gekozen om actief te worden in de politiek, omdat ik vind dat meepraten van invloed kan zijn. Mijn keuze voor Het Vechtse Verbond is een bewuste keuze voor een lokale partij, die staat voor de inwoners van Stichtse Vecht. Een partij die juist door zijn onafhankelijkheid van de "Haagse partij invloeden" zich lokaal vrij kan inzetten voor de belangen van de inwoners van Stichtse Vecht.

De gedrevenheid, de ruime ervaring en de grote kennis van Mieke Hoek van Het Vechtse Verbond spraken mij aan in mijn keuze voor deze partij. Mieke heeft een niet aflatende inzet om de wensen van inwoners van Stichtse Vecht zo goed als mogelijk te respecteren en uit te voeren, ik wil haar hierbij graag ondersteunen.

Ik sta voor openheid, duidelijkheid, no nonsens, participatie/ inspraak van inwoners, veiligheid, rechtvaardigheid. Onvoorwaardelijk kiest Het Vechtse Verbond hiervoor bij het nemen van beslissingen die van invloed zijn op het woon- en leefklimaat van de inwoners van Stichtse Vecht. Het Vechtse Verbond doet dit altijd met open vizier, zonder eigen belang. Ik vind het van het grootste belang dat de inwoner centraal staat. De inwoner moet altijd de bepalende factor zijn in de politieke arena via de door die inwoners gekozen volksvertegenwoordiging.

Met grote zorg kijk ik bijvoorbeeld naar de ontwikkelingen met betrekking tot de energietransitie, windmolenparken en zonnevelden. Zorg ook voor de ontwikkelingen op de woningmarkt, de leefbaarheid en de veiligheid, onze wegen, ouderenbeleid en jeugdzorg, Er staat ons veel te doen, geef ons die kans om uw stem via Het Vechtse Verbond te laten horen.

Mijn leuze: Uw stem is onze stem; Uw ogen zijn onze ogen; Uw oren zijn onze oren; Uw hart is ons hart dat klopt voor een veilig en leefbaar Stichtse Vecht.


Nick Jansen

3 Nick Jansen Maarssenbroek.jpg


Donderdagavond 29 maart 2018 is voor Het Vechtse Verbond Nick Jansen, uit Maarssenbroek, ge´nstalleerd als Commissielid.

Nick is een ondernemende inwoner van Maarssenbroek. Ik kies voor Het Vechtse Verbond omdat Mieke Hoek de afgelopen jaren heeft laten zien dat zij een niet aflatende inzet heeft om de wensen van inwoners van Stichtse Vecht zo goed als mogelijk te respecteren en uit te voeren.

Onvoorwaardelijk kiest Het Vechtse Verbond voor transparantie en participatie van inwoners bij het nemen van beslissingen die van invloed zijn op het woon- en leefklimaat van de inwoners van Stichtse Vecht.

Het Vechtse Verbond doet dit met open vizier en zonder enig eigenbelang. En dat is wat mij zo aanspreekt in deze partij en het verkiezingsprogramma.

Ook ik ben recht door zee en vind dat respect en participatie hoog in het vaandel moeten staan van de politiek in Stichtse Vecht. Dat niet alleen roepen, maar ook daadwerkelijk laten zien dat je daarvoor staat.

De inwoners staan centraal, want zij maken immers de keuze wie er als vertegenwoordiging in de politieke arena mag plaatsnemen.
Het Vechtse Verbond komt op voor de mening en het belang van de inwoner van Stichtse Vecht. En daar sta ik achter!Mieke Hoek

1 Mieke Hoek Loenen aan de vecht.jpg

De Vreelandse Mieke, reeds 19 jaar gemeenteraadslid, is de lijsttrekker van Het Vechtse Verbond. Het raadslidmaatschap is haar passie. 'Als bestuurder is het belangrijk dat je bij iedere besluitvorming een zorgvuldige afweging maakt.

Voor maatschappelijke belangen en het welzijn van alle inwoners van Stichtse Vecht, zet ik mij graag volledig in. Daardoor heeft het Vechtse Verbond al menig zichtbaar resultaat behaald.

Ik ga voor persoonlijk contact en verdiep mij in de problemen of wensen van inwoners. In combinatie met mijn lidmaatschap van 50PLUS in de Provinciale Staten, heb ik veel dossierkennis opgebouwd. Dat komt mij ook voor Het Vechtse Verbond goed van pas. Ik vind het belangrijk dat aan alle inwoners ruimte wordt geboden om mee te denken bij ontwikkelingen, die de inwoners direct en/of indirect aangaan.Uw mening telt!

Vindt u dat de buurt waarin u woont in de afgelopen 12 maanden vooruit is gegaan, achteruit is gegaan of gelijk is gebleven?

Foto brug Loenen 1.jpg
Foto Kerktoeren Vreeland Website.jpg
Kasteel Loenersloot 10.jpg