© Powered by SiteSpirit

 
logo.jpg


Welkom op de Fractiepagina

Mieke Hoek

1 Mieke Hoek Loenen aan de vecht.jpg

De Vreelandse Mieke, reeds 16 jaar gemeenteraadslid, is de lijsttrekker van Het Vechtse Verbond. Het raadslidmaatschap is haar passie. 'Als bestuurder is het belangrijk dat je bij iedere besluitvorming een zorgvuldige afweging maakt.

Voor maatschappelijke belangen en het welzijn van alle inwoners van Stichtse Vecht, zet ik mij graag volledig in. Daardoor heeft het Vechtse Verbond al menig zichtbaar resultaat behaald.

Ik ga voor persoonlijk contact en verdiep mij in de problemen of wensen van inwoners. In combinatie met mijn lidmaatschap van 50PLUS in de Provinciale Staten, heb ik veel dossierkennis opgebouwd. Dat komt mij ook voor Het Vechtse Verbond goed van pas. Ik vind het belangrijk dat aan alle inwoners ruimte wordt geboden om mee te denken bij ontwikkelingen, die de inwoners direct en/of indirect aangaan.Nick Jansen

3 Nick Jansen Maarssenbroek.jpg


Donderdagavond 29 maart is voor Het Vechtse Verbond Nick Jansen, uit Maarssenbroek, geinstalleerd als Commissielid.

Nick is een ondernemende inwoner van Maarssenbroek. Ik kies voor Het Vechtse Verbond omdat Mieke Hoek de afgelopen jaren heeft laten zien dat zij een niet aflatende inzet heeft om de wensen van inwoners van Stichtse Vecht zo goed als mogelijk te respecteren en uit te voeren.

Onvoorwaardelijk kiest Het Vechtse Verbond voor transparantie en participatie van inwoners bij het nemen van beslissingen die van invloed zijn op het woon- en leefklimaat van de inwoners van Stichtse Vecht.

Het Vechtse Verbond doet dit met open vizier en zonder enig eigenbelang. En dat is wat mij zo aanspreekt in deze partij en het verkiezingsprogramma.

Ook ik ben recht door zee en vind dat respect en participatie hoog in het vaandel moeten staan van de politiek in Stichtse Vecht. Dat niet alleen roepen, maar ook daadwerkelijk laten zien dat je daarvoor staat.

De inwoners staan centraal, want zij maken immers de keuze wie er als vertegenwoordiging in de politieke arena mag plaatsnemen.
Het Vechtse Verbond komt op voor de mening en het belang van de inwoner van Stichtse Vecht. En daar sta ik achter!Uw mening telt!

Op welke plaats moet het nieuwe gemeentehuis komen zodat het voor iedereen ongeveer een gelijke afstand is? Het is bewezen dat de plaats bepalend is voor het ontwikkelen van het gebied.
Tommy kartonnen doos.jpg
Breukelen Dannegracht 1.jpg
uil.jpg
hortensia met rijp.jpg