© Powered by SiteSpirit

 
logo.jpg


Welkom op de Fractiepagina

Mieke Hoek.jpg

Mieke Hoek is al 12 jaar raadslid en het is haar hartstocht. Als bestuurder is het belangrijk dat je in de besluitvorming een zorgvuldige afweging maakt. Je voor de maatschappelijke belangen en het welzijn van de inwoners volledig inzet met zichtbaar resultaat. Persoonlijk contact met de inwoners en je verdiepen in de problemen of wensen. Het Vechtse Verbond wil een spreekbuis zijn voor de inwoners van Stichtse Vecht (van voorheen Loenen, Breukelen en Maarssen.


Geen bezuinigingen op sport

Chris Portengen Loenen aan de Vecht 2.jpg

Chris is voorzitter van het prachtige openlucht zwembad 'Zwemlust' in Nieuwersluis en woont in Loenen aan de Vecht.
Heel belangrijk vind Chris dat men in de nieuwe gemeente niet verder gaat bezuinigen op subsidies voor verenigingen en sportclubs. Zij moeten naar behoefte aanspraak kunnen maken op de garantie- subsidies daar veel buiten- sporten afhankelijk zijn van de weergoden en weer is onvoorspelbaar. We moeten er toch niet aan denken dat  bv. (buiten)zwembaden of sportaccommodaties moeten worden gesloten door verdere kortingen op de subsidies. Dit is een van de speerpunten van Het Vechtse Verbond daarom ondersteun ik Het Vechtse Verbond en ben blij dat wij 2 raadszetels hebben behaald en nu voor de gemeenschap aan de slag kunnen gaan.


Uw mening telt!

Op welke plaats moet het nieuwe gemeentehuis komen zodat het voor iedereen ongeveer een gelijke afstand is? Het is bewezen dat de plaats bepalend is voor het ontwikkelen van het gebied.
Tommy kartonnen doos.jpg
Breukelen Dannegracht 1.jpg
uil.jpg
hortensia met rijp.jpg